Известување од СВР Битола за гаѓање

Ве известуваме дека на 14.09.2017 година (четврток) во временскиот интервал од 07.00 -15.00 часот на место викано” Билбил камен “- Битола, ќе се реализира гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на активниот состав на ПС ОН Ресен.

За таа цел Ве информираме да ја запознаете јавноста со оваа активност и да апелираме да се воздржат од движење на тие региони.