Утре без вода неколку улици во Битола

Заради изведба на работи на  регионален цевковод од средна зона,  од  10-15 часот на ден (среда) 15.11. 2017 година, без водоснабдување ќе бидат улиците;  „Васко Карангелевски“, „Тодор Паница“, „ЈНА“ (АРМ), „Младински Бригади“, „Димче Лахчански“, „Ружа Делчева“ и дел од „Партизанска“ (од Техничко училилиште до Веро).

Информира ЈКП Водовод од Битола .