Контакт

 

Доколку сакате да се рекламирате во етерот на Радио 105 Актуел Бомбардер или на нашиот сајт слободно контактирајте не.

Контакт:
Тел: +389-47-609-205

 

Емаил:
radio105@t.mk
radio105bt@hotmail.com