За нас

Ова е официјалната веб страна на Радио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете да најдете информации за нас а исто така преку оваа страна ви е овозможено слушање на Радио 105 во живо директно од нашето студио.
Ова радио постои веќе 25 години, зрачи на бранова должина од 100,5 МHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа а исто така можете да ја следите и преку интернет доколку кликнете тука —> Радио 105 живо.
За да можете да ја слушате нашата програма преку интернет потребен ви е WinAmp Player или некоја друга програма за слушање на музика. Доколку го немате WinAmp плеерот можете да го симнете од тука.

Контакт со нас преку:

Тел: +389-47-609-205

 

Емаил:
radio105@t.mk
radio105bt@hotmail.com