Категорија: Црна Хроника

СВР Битола поднесе Кривични пријави против четири лица на возраст од 24-43 години сите од Битола , заради постоење основано сомнение за сторени кривични дела “неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори” и “овозможување на употреба на наркотични дроги “.

Прочитај повеќе

СВР Битола поднесе кривичнa приојава против вработена во Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух,говор глас и други проблеми во развојот” –Кочо Рацин – Битола

Прочитај повеќе

Понајдена мртва старица во својот дом, има траги на насилство

Прочитај повеќе

Синоќа запалени уште две возила во Битола

Прочитај повеќе

Еден автомобил целосно изгоре, друг е запален во пожар во Битола

Прочитај повеќе

Од Билтенот на СВР Битола

Прочитај повеќе