Спорт

no alt

Академијата “ЗА НЕД ДО” со полна пареа во подготовка за претстојните Светски купови

Академијата “ЗА НЕД ДО”, со полна пареа ги започна подготовките за претстојните Светски купови во боречки вештини, како втората ½ од годината, по меѓународн...

Култура

no alt

ТВ СЕРИЈАТА „СЕНКИ НАД БАЛКАНОТ“ ПРЕМИЕРНО НА МРТ 1

Најновата продукција на Скопје Филм Студио, ТВ серијата „Сенки над Балканот“, почнува да се прикажува оваа недела, петти ноември, на првиот канал на Македон...